Pierwsze wrażenie  oraz  niezapomniany pobyt  w każdym Hotelu w dużym stopniu zależą od jego pracowników.
Personel Hotelu Olivia Medical Spa **** – począwszy od pracowników recepcji poprzez obsługę restauracji, kuchni, aż po obsługę pokojową  dokłada wszelkich starań,
aby pobyt gości był jak najbardziej udany.
Nasz Personel to prężnie rozwijające się młode osoby dbające o swoją pracę oraz Gości. 

Oto nasz zespół:

*Dział Sprzedaży:

– Monika Sępiak – Kierownik Hotelu

Dbają o Gości Hotelowych indywidualnych jak i grupowych. Potrafią zorganizować zarówno konferencję, spotkanie biznesowe jak też imprezę integracyjną. Dzięki nim Twój pobyt w Hotelu Olivia Medical Spa**** zawsze będzie niezapomniany i pełen atrakcji!

Chcesz zorganizować spotkanie, konferencję dla grupy koniecznie skontaktuj się z nami.

*Recepcja:

– Anna Wiewiórka – Kierownik Recepcji

– Adrian Gołębiowski

– Sabina Pituła

– Ewa Zięba

To oni znajdują się w całodziennym bezpośrednim kontakcie z gośćmi, zarówno w samej recepcji, jak i przez telefon. Przez całą dobę służą gościom swoją pomocą, zawsze znajdą wyjście z każdej sytuacji. Dla nich nie ma rzeczy niemożliwych.

*SPA:

Kosmetyczki:

– Marta Bednarczyk – Kierownik Spa

Magdalena Szostak

– Edyta Spórna

Fizjoterapeuci:

– Stanisław Pawłowski

– Ewelina Uchacz

– Aneta Olszowska

SPA  jest fantastycznym miejscem , w którym każdy będzie mógł się zrelaksować i odpocząć, a fachowa obsługa profesjonalistów sprawi, że wyjdziesz nie tylko odprężony ale i piękniejszy!

Nasze SPA to inny świat, gdzie gość i jego potrzeby są dla nas najważniejsze.

*Restauracja

– Kinga Bargiel – Kierownik Restauracji/ Zastępca Kierownika Hotelu

– Elżbieta Jabcoń – Kelnerka

– Tomasz Kosek – Barman/Kelner

Natalia Wróbel

Personel restauracji jest energiczny, uśmiechnięty, lubi swoją pracę, umie rozmawiać z każdym nawet najbardziej wymagającym klientem. Zawsze poleci nam coś pysznego do zjedzenia i picia.

*Kuchnia

– Sergij Boiarkin -Kucharz

– Marta Brzezicka – Pomoc Kuchenna

– Anna Żyła -Pomoc Kuchenna

Jak mówi stare porzekadło przez żołądek do serca. Dobra kuchnia jest kluczem do osiągnięcia sukcesu. To właśnie dobrze i profesjonalnie przygotowane potrawy przez naszego Szefa kuchni pozwalają poczuć zarówno nowoczesną atmosferę lokalu i smaki kuchni europejskiej, jak również poznać niepowtarzalne smaki regionalnej kuchni.

Na życzenie gości szef kuchni przygotuje specjalne, indywidualnie skomponowane diety.

*Służba Pięter:

– Maria Gierat – Kierownik Służby Pięter

Służba Pięter zapewni czystość i świeżość każdego dnia pobytu. Dzięki nim zawsze będziesz czuł się u nas komfortowo i luksusowo.