Pierwsze wrażenie  oraz  niezapomniany pobyt  w każdym Hotelu w dużym stopniu zależą od jego pracowników.
Personel Hotelu Olivia Medical Spa **** – począwszy od pracowników recepcji poprzez obsługę restauracji, kuchni, aż po obsługę pokojową  dokłada wszelkich starań,
aby pobyt gości był jak najbardziej udany.
Nasz Personel to prężnie rozwijające się młode osoby dbające o swoją pracę oraz Gości. 

Oto nasz zespół:

*Dział sprzedaży i marketingu:

– Dagmara Gaudyn – Manager Hotelu

– Monika Sępiak

Dbają o Gości Hotelowych indywidualnych jak i grupowych. Potrafią zorganizować zarówno konferencję, spotkanie biznesowe jak też imprezę integracyjną. Dzięki nim Twój pobyt w Hotelu Olivia Medical Spa**** zawsze będzie niezapomniany i pełen atrakcji!

Chcesz zorganizować spotkanie, konferencję dla grupy koniecznie skontaktuj się z nami.

*Recepcja:

– Anna Jaromin – Kierownik Recepcji

– Adrian Gołębiowski

– Sabina Pituła

To oni znajdują się w całodziennym bezpośrednim kontakcie z gośćmi, zarówno w samej recepcji, jak i przez telefon. Przez całą dobę służą gościom swoją pomocą, zawsze znajdą wyjście z każdej sytuacji. Dla nich nie ma rzeczy niemożliwych.

*SPA:

Kosmetyczki:

– Magdalena Szostak

– Marta Bednarczyk

– Edyta Spórna

Fizjoterapeuci:

– Ewelina Piaskowska- Kierownik Spa

– Aneta Olszowska

– Iwona Kucz


SPA  jest fantastycznym miejscem , w którym każdy będzie mógł się zrelaksować i odpocząć, a fachowa obsługa profesjonalistów sprawi, że wyjdziesz nie tylko odprężony ale i piękniejszy!

Nasze SPA to inny świat, gdzie gość i jego potrzeby są dla nas najważniejsze.

*Restauracja

– Kinga Bargiel – Kierownik Restauracji

– Elżbieta Jabcoń – Kelnerka

– Tomasz Kosek – Barman

Personel restauracji jest energiczny, uśmiechnięty, lubi swoją pracę, umie rozmawiać z każdym nawet najbardziej wymagającym klientem. Zawsze poleci nam coś pysznego do zjedzenia i picia.

*Kuchnia

– Sergij Boiarkin -Kucharz

– Marta Brzezicka – Pomoc Kuchenna

Jak mówi stare porzekadło przez żołądek do serca. Dobra kuchnia jest kluczem do osiągnięcia sukcesu. To właśnie dobrze i profesjonalnie przygotowane potrawy przez naszego Szefa kuchni pozwalają poczuć zarówno nowoczesną atmosferę lokalu i smaki kuchni europejskiej, jak również poznać niepowtarzalne smaki regionalnej kuchni.

Na życzenie gości szef kuchni przygotuje specjalne, indywidualnie skomponowane diety.

*Służba Pięter:

– Bernadetta Surlas

– Maria Gierat – Kierownik Służby Pięter

Służba Pięter zapewni czystość i świeżość każdego dnia pobytu. Dzięki nim zawsze będziesz czuł się u nas komfortowo i luksusowo.